Velkommen til familien

Prosenso er en del vores familiefirma, der ledes af Niels Kristian Bitsch, Knud B. Lauritzen og Michael Kastrupsen. Vi har siden 2010 arbejdet med produktion og import fra Fjernøsten.

Igennem mere end 10 år har vi specialiseret os i at producere og source produkter fra Asien. Knud Lauritzen har brugt en stor del af sit liv på landevejen i Kina, Sydkorea, Japan, Malaysia og andre lande i Asien. Her har han som ansvarlig projektleder for verdens største investeringsbank opbygget et unikt kendskab til produktionsmiljøer, virksomhedskulturer, politiske strukturer og ikke mindst fået et stort, personligt netværk. Knud er vores mand i marken, der sørger for at vi kun handler med de bedste virksomheder. Michael Kastrupsen har haft eget firma i Malaysia og har gennem sit mangeårige virke i en global kommunikationsvirksomhed - kombineret med sine aktiviteter i det danske iværksættermiljø - meget stor erfaring med salg- og kommunikation. Niels Kristian Bitsch er yngste mand i kredsen og har en finansiel uddannelse, som han kombinerer med et stærkt iværksættergen, og har siden han var 16 år haft en eller flere virksomheder i drift.

Hvorfor kalder vi det så en familievirksomhed? Jo, Niels Kristian er gift med Michaels datter - og Knud er Niels Kristians far. Så den er god nok.

Vi har orden
i sagerne.

  • Godkendt af Lægemiddelstyrelsen

    Prosenso er registreret hos den danske lægemiddelstyrelsem som producent, importør og distributør af nitrilhandsker.

  • Kvalitetskontrol i top

    Vores produkter bliver altid kontrolleret af SGS eller TÜV, der er verdens største inspektionsvirksomheder.

  • EU certificering

    Vi sørger for at alle krævede certifikater i EU naturligvis er til stede og gyldige.

Gratis fragt

Vi leverer din kolli gratis i DK.

Danmarks billigste

Vi har landets billigste priser.

Egen produktion

Vi kontrollerer selv alle processer.

Troværdighed

Vi samarbejder med Vækstfonden og er godkendt af EKF.